logo 4x4 marokko

Reakties

Maart 2023 en maart 2024

In maart 2023 en maart 2024 een week on tour geweest met Paul en Jamiaa.

Met de enorme rijervaring en kennis van het Marokkaanse leven weten Paul en Jamiaa er een zeer mooie ontspannen 4x4 vakantie van te maken.

Een prima tempo met fijne huurauto's , afwisselend landschap en met de nodige koffie en lunch stops onderweg erg relaxed.

In de avond wordt er voor de " gasten" gekookt.

Het rijden en de overnachtingen in de woestijn zijn fantastisch en de auberges zijn prima, lekker eten en fijn om je van het zand te ontdoen met een warme douche.

Feeling met autorijden en een beetje kunnen sturen is wel gewenst, en het mooie is dat je een fantastische ervaring erbij hebt in acht dagen.

Voor of na de trip een bezoek aan Marrakech is een echte aanrader.

Wij zeggen; gewoon doen!

Arie Herweijer en Tanja Wielaard

September 2022

Verrassend, prachtig, adembenemend.

Paul en Jamiaa laten je tijdens hun offroad-reis over de hoge passen van de Hoge Atlas, de ruige wegen van de Jebel Saghro en door de duinen van de Sahara Marokko voelen, proeven, ruiken, zien en horen.

Je doet een veelheid aan betoverende indrukken op. In de kleurrijke dorpen en steden treedt de gastvrije bevolking je met vriendelijkheid tegemoet, vaak in gezelschap van hun ezels, schapen, geiten, paarden of brommer. De soeks, Arabische markten, zorgen er voor zeer levendige taferelen. De stilte en volmaakte leegte van de woestijnen leggen je als contrast het zwijgen op. Als bonus leer je de kraakheldere sterrenhemel lezen.

Paul en Jamiaa leiden je veilig en ontspannen door dit bijzondere land. Wij ervaren Paul als een professionele expeditieleider die oog heeft voor veiligheid, bijzondere routes ontsluit en oor heeft voor de behoeften van de reisgenoten waarmee hij op stap is.

Jamiaa is helemaal eigen in haar land en is sterk in het leggen van de verbinding tussen de groep en de lokale bevolking. Daarnaast kookt ze de sterren van de hemel en zorgt met haar humor voor een extra fijne sfeer. De combinatie van de kwaliteiten van Paul en Jamiaa is zo uniek dat je als deelnemer veel mee krijgt van het land, zijn cultuur, historie, bewoners en landschap. Met elkaar bieden zij een top-product voor een redelijke prijs.

We zijn in de afgelopen 4 jaar 2 keer met Paul en Jamiaa op pad geweest. Er gaat, gezien onze uitstekende ervaringen, zeker een 3de keer volgen. 

Hans en An Cats

September 2022

Hi Paul, Jamiaa,

We zijn nog steeds erg aan het nagenieten van de fantastische reis. Wat een prachtige route, heerlijk eten en sfeer hebben jullie neergezet! Zo bijzonder.

Heel erg leuk hoeveel jullie ons over Marokko hebben bijgebracht.

Alles komt weer helemaal naar boven bij het bekijken van de fotos  

Heel veel groetjes!

Susie en Stefan

Oktober 2019

Graag willen Niels en ik jullie via deze weg nogmaals danken.

We kijken terug op een fantastische reis. Die heeft onze verwachtingen overtroffen en ons heel veel goed gedaan.
We wilden er even uit, iets anders, nieuwe indrukken en ervaringen opdoen, opladen na een lange tijd van veel zorgen, verdriet en verlies. Niels suggereerde met jullie mee te gaan. Nieuw: Marokko, 4×4 rijden, een groepsreis. Vertrouwd: met jou en Jamiaa mee. Precies de goeie balans van makkelijk en uitdagend.

En dat heeft precies zo uitgepakt. Van Marokko en het 4×4 rijden wisten we eigenlijk niet echt wat te verwachten. En vanaf dag 1 heeft beiden ons verrast en geprikkeld en vermaakt. Wat wonen jullie in en schitterend land! Zo divers en afwisselend, met zo veel natuurschoon en zulke lieve mensen. En daar zijn we echt ingedoken voor mijn gevoel. Niet alleen maa...

Schrijf ook een reaktie