logo 4x4 marokko

Waarom

Wij kennen Marokko, ik woon sinds 2006 in Marokko. We hebben een aantal prachtige routes voor je uitgezocht en rijden op plekken waar je alleen niet gauw zult komen. Verder besteden wij veel tijd aan ontmoetingen met de lokale bevolking en genieten we tijdens het rijden van de natuur. Met ons is het beslist GEEN RALLY, we rijden rustig en iedereen met een beetje aanleg voor auto rijden kan met ons mee. Ervaring met terreinrijden is beslist niet noodzakelijk. Wij begeleiden daar waar nodig en aan het eind van de week heeft ieder op zijn nivo een spectaculaire week gehad.

En waarom Marokko? Marokko is in een woord: geweldig!

Het heeft alles. Ongelooflijk aardige en gastvrije mensen, prachtige bergen, de zee, de woestijn, veel off-road mogelijkheden, veel vrijheid en lekker eten, ook niet onbelangrijk. Je kan er heerlijk door de bush rijden en nomadenvolken treffen maar ook een patatje van McDonalds is te koop in Marokko.

Marokko is een veilig land en erg toeristvriendelijk. De huidige koning doet erg zijn best om het voor de toeristen zo aangenaam mogelijk te maken. Bovendien is vliegen naar Marroko meestal gunstig.

Toerisme in Marokko is in opkomst. Steeds meer mensen ontdekken de schoonheid van dit land en zijn mensen. En in vier uurtjes vliegen ben je er. Zo dicht bij maar zo’n totaal andere wereld, geweldig.

Tips voor goedkope vluchten naar Marokko:
www.transavia.com (Amsterdam – Marrakech)
www.ryanair.com (Duitsland of NL – Marrakech)